In da gada da vida

Bonus till den som nämner grupp och orginaltitel.

Fy för den lede vilket långpass. Inte för att det var jobbigt tempo, terräng eller sällskap. Nej, tvärs om. Jonas Ljung och Pontus Östlund var med och tempot gick i makliga 5:19. Nej problemet var att jag hade magknip hela vägen. Jag hade problem på morgonen men ignorerade det eftersom viljan sade att långpass fixar alla problem. Cykelturen till LL-starten bjöd på frisk luft och jag kände mig på rätt väg. 5 minuter in på passet började kroppen bråka. Det som kändes som normaltempo var omöjligt att hålla och magen bråkade och knep.

Efter 20,1 km fick jag ge mig och önskade mitt sällskap lycka till och begav mig mot Kolsta. En promenad som inte gick att övergå till jogg. Kroppen protesterade. Jag fick mellanlanda hos svärmor och svärfar för att återfå värme och normalpuls. De tog hand om mig, bäddade ner mig och ägnade eftermiddagen med att rasta min sambo och barn. Vilan gjorde att kroppen gick in i standby-läge och pulsen gick ner från 100 i vila till kanske 70. Jag var värdelös hela dagen och somnade med barnen klockan 8.

På natten kräktes L och mor fick liknande symtom. Själv fick jag då förklaringen. Inte så bra att springa med maginfluensa. Fick vara hemma med familjen på måndagen och tur var det då jag fortfarande mest sov. Nu är jag bättre och skriver detta på min lunchrast på jobbet men jag tänker nog inte springa förrän imorgon. Nu laddar jag bara energi.


Kommentarer
Postat av: Ingmarie

Aha! Började undra vart du tagit vägen! Befarade att du fortfarande var ute och sprang. ;-) Det "braiga" med magknip är dock att det (oftast) går över på ett nafs.

Krya på dig!

2009-02-03 @ 13:32:29
URL: http://blog.nemonisimors.com
Postat av: Masse

Iron Butterfly!

2009-02-03 @ 13:53:59
URL: http://maxochnisse.se
Postat av: Karin

Man KAN inte lura kroppen... omöjligt i sådana här lägen. Krya på dig!

2009-02-04 @ 10:57:23
URL: http://barnmorskan.blogspot.com
Postat av: Mela

KANSKE In the Garden of Eden. Det beror på. Vem man frågar alltså.

2009-02-04 @ 11:28:07
Postat av: n'batha

Delad poäng till Masse och Mela:



http://www.songfacts.com/detail.php?id=1388

2009-02-05 @ 10:45:01
URL: http://dumbas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0