Jonas Buud

Killen är sveriges största ultramarathonlöfte. Krossade motståndet under Swiss Alpine Marathons 78 kilometrar och visade att sverige är att räkna med i ultrasammanhang. Jonas har en längre tid varit min förebild då han med skön attityd och målmedveten träning har krympt tiden på marorna. Härligt Jonas!

Jonas egen blogg hittar du HÄR!

image46

Från prisutdelningen vid Swiss Alpine Marathon. Den sure silverpristagaren är den ryss som tidigare vunnit tävlingen ett par år i rad. Han räknade tydligen inte med konkurens i år.

Kommentarer
Postat av: Fisken

Stora nyheter ifrån Skogstorp!
Att lämna storstaden har gjort underverk med min manlighet!
Istället för att sitta på Terrasen tillsammans med N'Batha och stjälpa i sig dricka medans vi är osams om huruvida den färgglada belysningen av hötorgskraporna är fult, obetydelsefullt eller kontextullt pragmatiskt är kul men inte så manligt... Det är heller inte så smart eftersom vi aldrig har samma åsikt och det slutar oftast med att vi byter åsikter med varanda och går hem med en ny, men är fortfanade oense?
JAG HAR KÖPT CEMENTBLANDARE!!!
Jodå, serru! Grabben köpte en, släpade hem den och monterade den!
När jag skulle hämta den så fällde jag alla säten i min relativt stora bil för att göra plats åt den, men när de körde ut den på lastkajen så var den i en kartong som var obetydligt större än den kaffekokare som jag fick i julas?
Lillgrabben stod brevid när jag monterade miraklet och hejade på men glada tillrop som "vilken Fiin", "ser ut som Menta", "Vad liten & söt den är" och "vilken smäll det blev med skiftnyckeln på din tumme pappa".
(10 sekunder senare så var han påklädd och på gården...)
Väl ihopsatt så backade jag 10 steg för att kunna njuta av skapelsen, men fick ta några steg fram igen för att kunna se den!
Den är ganska liten faktiskt. Jag hämtar min sambo för att säga åt henne att den kanske är i minsta laget och att vi kanske borde byta i allafall.
Sambon glatt: "Jag tycker den är jäättefin! Den är stor nog åt mig iallafall och vi skall ju inte använda den så ofta..."
(Känns bekant)
Jag bestämmer mig efter ett tag att det ÄR manligt med Cementblandare och att storleken är av underordnad betydelse.
Jag är med andra ord LITE MANLIGARE ÄN I GÅR!
Nu skall jag ut och köra en kopp snabbkaffe i min cementblandare. Vi hörs!

2007-09-09 @ 14:39:55
Postat av: N'batha

Det ÄR manligt med cementblandare. Får inte plats med en på balkongen men annars hade jag nog skaffat en.

2007-09-10 @ 09:09:51
URL: http://dumbas.blogg.se
Postat av: Fisken

Jo...den här.

2007-09-10 @ 11:25:10
Postat av: Rookkeer

D uhar missuppfattat allt Fisken du ska ha en MOTORSÅG det är grejor det

2007-09-16 @ 00:25:19
Postat av: Fisken

Lånade en motorsåg när jag fällde en innervägg...
Kände mig rätt manlig då faktiskt!
Kände mig MINDRE manlig när jag städade sågspån på två plan 8 dagar i rak, och att jag fick tvätta innertaket efter att kedjan sprayat olja i en "snygg" rand hlde inte heller min testosteronnivå?

2007-09-16 @ 18:01:43
Postat av: N'batha

Kanske är det ultimat manliga verktyget ändå pannkaksstekspaden. 3 heta pannkaksjärn, 3L smet och en flexibel stekspade. Wooosh!

2007-09-17 @ 09:45:15
URL: http://dumbas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0