Joggmöte

Mötte Malin Ewerlöf Krepp på vägen till jobbet imorse. Vi joggade åt var sitt håll och möttes vid Brevik centrum. Malin joggade i 4-tempo och jag joggade i 5-tempo. Det såg så vackert och lätt ut. En dag, då jäklar, ska jag jogga så där snabbt och oberört.

Först fick jag inte upp namnet i hjärnan och när jag väl kom på det var visst munnen påslagen varvid jag halvhojtar: - Malin! Det kan ha skapat en del förvirring för henne idag. Vem var idioten vid Brevik? Ska nog försöka ursäkta mig.



http://www.coachen.se/index.php/Tranare-friidrott/malin-ewerlrepp.html
http://sv.wikipedia.org/wiki/Malin_Ewerl%C3%B6f_Krepp


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
 

Kommentarer
Postat av: NiklasN

Underbart! men hon har onekligen ett lätt steg, ett steg att avundas.

2009-02-11 @ 13:06:07
Postat av: mialena

"joggade i 4-tempo" - ha. Det är sprint för en snigel som mig... :)

2009-02-12 @ 12:47:27
URL: http://mialena.blogspot.com
Postat av: Peiza

Intressant sammanträffande, tjejen som klippte mig igår hade tränat friidrott i sin ungdom och en av meriterna var att hon spöat Malin på lilla lidingöloppet en gång. Utöver det så springer jag själv också en del i Brevik och av en ren tillfällighet kom jag in på denna blogg efter att ha klickat mig vidare på måfå från ett gäng andra bloggar... Men den största bedriften var nog att ni lyckades möta varandra i Breviks centrum! (är ju inte speciellt stort direkt)

2009-02-13 @ 21:48:22
URL: http://peiza.blogspot.com
Postat av: N'batha M'bwele

Peiza: Välkommen. Så stor bedrift var det ändå inte. Malin och jag bor ganska nära varandra och spåret gör ju att man har rätt få vägar att välja på ett naturligt sätt. Om hon var på väg hem så fanns det stor chans att mötas.

2009-02-13 @ 22:00:33
URL: http://dumbas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0