Nytt löparmål

Jag ska kvala in till Boston marathon. Det betyder att jag måste springa en mara under 3:15 innan för att överhuvudtaget få köpa startbevis. Sedan ska resa o dyl ordnas. Kan bli en sponsringsfråga. Kanske min bonusbror vet hur jag ska fiska sponsorer för ett dyl projekt? Man är ju ingen världsatlet precis. Det blir 4:37 per kilometer i 42,2 kilometer. På med skorna då.

image111

Från Stockholm marathon


Andra bloggar om: ,

Kommentarer
Postat av: Typ bonusbror då.

Well!

Sponsorer är inte helt enkelt...
Lokala typ Nisses El och morfars städ är väl de vanligaste. Annars är det bara att vara fräck och ringa upp ett företag och säga: "Hej! Jag vill prata med er VD alternativt er marknadschef" vilket du följer upp med (när du kopplats till rätt person) "Hej jag heter N'Batha och jag skall springa Boston marathon. Om ni sponsrar mig med 10000:- så kommer jag dels att bära er logga och dels ställa upp på er julfest/konferens och berätta roliga annekdoter om skoskav och om att pressa sig till det yttersta. Det innebär att ni dels får en jätteexponering eftersom 123 TV-bolag kommer att sända detta event och dels så kommer mitt framträdande på er konferens göra att er egen personal kommer att bli 9.87% effektivare. Det i sin tur kommer att öka er försäljning med minst 23 miljoner! ALLT DETTA FÖR 10000:-!!!"
Det finns ju ingen normal människa som tackar nej till ett sånt erbjudande...
Mitt bonustips är att du väljer ett litet eller medelstort företag som har höga vinstmarginaler och som snabbt skulle öka vinsten om försäljningen ökade något. www.inkshop.se kanske?
Bläckpatroner kan man tydligen göra pengar på?
Lycka till!

/N

2007-10-12 @ 13:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0