Fisk i folie med currysmör
Typ av rätt: Huvudrätt
Tillagningstid: Ca 50 min eller mer
Huvudingrediens: Fisk
Ursprung: Svensk
400 g hokifilé
0,5 kg frysta wokgrönsaker
0,5 dl persilja
40 g smör
0,5 msk curry
1 tsk citronsaft
1 st vitlök
salt
peppar

Tillagning:
1. Värm ugnen till 200°C.
2. Smörj 4 bitar aluminiumfolie med smör, fördela grönsakerna och krydda.
3. Lägg de tinade fiskfiléerna ovanpå, salta och peppra.
4. Rör samman kryddsmöret och fördela det på fisken. Vik samman till paket och tillaga i ugn ca 40 minuter. Du kan också lägga paketen på grillen.
5. Servera rätten med kokt, pressad potatis.
Andra bloggar om: Michael Persbrandt, Fisk i folie
Tillagningstid: Ca 50 min eller mer
Huvudingrediens: Fisk
Ursprung: Svensk
400 g hokifilé
0,5 kg frysta wokgrönsaker
0,5 dl persilja
40 g smör
0,5 msk curry
1 tsk citronsaft
1 st vitlök
salt
peppar

Tillagning:
1. Värm ugnen till 200°C.
2. Smörj 4 bitar aluminiumfolie med smör, fördela grönsakerna och krydda.
3. Lägg de tinade fiskfiléerna ovanpå, salta och peppra.
4. Rör samman kryddsmöret och fördela det på fisken. Vik samman till paket och tillaga i ugn ca 40 minuter. Du kan också lägga paketen på grillen.
5. Servera rätten med kokt, pressad potatis.
Andra bloggar om: Michael Persbrandt, Fisk i folie
Kommentarer
Trackback