Variation förgyller löpningen

Det händer att man tappar sugen. Då behövs variation. Hitta på något kul runt passen. T ex:

Maskerad - Ta på dig en gammal kostym eller byggoverall, kanske din gamla sjörövardress. Spring och njut av omgivningens reaktioner.

Orientering - Ta tunnelbanan till en förort du aldrig/sällan varit i. Spring hem utan karta.

Porra - Spring naken på natten (sommaren). Man får upp tempot rätt bra.

Byt stad - Tag tåget till en annan stad, byt om på stadens badhus (lämna ombytet i skåpet). Spring en runda på måfå, duscha och byt om på badhuset. Ät en middag/lunch där och åk hem.

Freaka - Hyr hem ett rullband och spring framför ett marathonpass med Simpsons iförd nätstrumpor och trosor. Ju konstigare desto roligare.

Låna - Låna en hund av någon och ta en tur i skogen. En av er kommer att ha skitkul.

Ultra - Kör en egen påhittad ultra (distans över 42,2km). Stanna halvvägs och ät en måltid på McD och spring hem.

image169


Har ni fler idéer? Om de verkar kul lägger jag in dem här.

Kommentarer
Postat av: Fisken

Den självklara är ju att hyra ett löpband, klä på dig en kostym komplett med skorta och slips (och gärna en liten töntig skinnväska) och släpa ner skiten till tunnelbanan. TA-DA! Vips så kan du springa som en galning och ivrigt kolla på klockan med en stressad min 8 meter framför och 2 meter till vänster om tågföraren som står stilla i kungsträdgården och väntar på avgång. Har du lite kondis så kan du roa SAMMA förare en dryg timme senare!

2007-12-20 @ 22:42:56
Postat av: Fisken

Oooooooo...jag glömde nästan: För den vågade så kan man alltid ge sig ut på Södertäljevägen i höjd med Bredäng i riktning mot Stockholm vid 8-rycket en måndagsmorgon. Du bör inte ha några större problem att springa ifrån de flesta som kryper fram i bilköerna och en bonus är givetvis om man ler och vinkar när man passerar(samma trick fungerar i söderledstunneln)... FULLT utbyte får man om man kan läsa på läpparna! OBS! om trafikproppen mot förmodan skulle släppa så kommer de arga mimare som du just lämnat bakom dig att le och vinka samtidigt som de sick-sackar mellan filerna för att vara säkra på att just dom hinner köra över dig först!

2007-12-20 @ 22:48:53
Postat av: N'batha

Lubbar man på södertäljevägens kant i kostym med DN under armen och med en kopp kaffe i handen kanske man förgyller någon pendlares tillvaro något?

2008-01-04 @ 20:24:34
URL: http://dumbas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0