arkitektur

Alt: It ain't easy being arty ;)



Att ägna sig åt saker som inte är mätbara gör livet komplicerat ibland. Det är nämligen så att jag mestadels umgås med medelålders män från medelklassen. De lever generellt i en värld som allt är mätbart i. Om man då slänger in en bradfakla och säger saker som: Upplevelse, rumslighet, taktilitet, contextuella kvalitéer o dyl; då brakar deras värld ihop och de slänger sig, i självförsvar, mot strupen med tänderna.

Diskutera gärna konst med Ninnie, som exempel, får ni se. Straxt kommer ni att få höra att endast visuellt accepterad konst (läs: gråtande barn/råmande hjortar på sammet) bär existensberättigande. Går det inte att trycka på vykort är det inte konst.

För att visa vilken typ av förståelse jag möter i min vardag lägger jag in en sammanfattning av filmen Zoolander. Arkitekten som pressenterar modellen för Derek Zoolander Center for Kids Who Can't Read Good and Want to Learn to do Other Things Good Too och jag lever i samma värld.



Snart lördag för övrigt. Då ska det springas och cyklas!

/N'batha

Kommentarer
Postat av: PussJorvas

Tycker jag du gör rätt i.



Zoolander <3

2009-10-15 @ 19:30:33
URL: http://pussjorvas.blogg.se/
Postat av: Fisken

Ha, ha, ha! Det är rätt lätta skratt han fiskar efter men onekligen är det lite roligt. :-)

2009-10-15 @ 20:25:20
URL: http://dumbas.blogg.se/
Postat av: H

Bara du inte ser ut som honom o är lika elak...

2009-10-15 @ 20:38:13
URL: http://hypofysen.blogg.se/
Postat av: Ingmarie

Have fun! På lördag alltså. :-)

2009-10-15 @ 21:22:01
URL: http://blog.nemonisimors.com
Postat av: NiklasN

Gloves Off!

möjligen kan man tolka mina aversioner mot Manne och Carl Johan de Geer som att jag ställer vissa stilistiska krav på konsten. Le Clezio passerar nålsögat, liksom smeden Mattias Baudin och några till. Men det innebär inte jag visar upp mina sammetsaffischer offentligt. Däremot kan man ibland se mina gråtande barn på väg till skola/dagis...

2009-10-16 @ 06:59:26
URL: http://maxochnisse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0