Funbeat

De som missat denna fantastisk community bör omedelbart ge sig iväg dit för att undersöka vad 'the buzz' gäller. Varför skulle Funbeat vara bättre än Jogg eller Puls? Jag ska nämna några saker:

Kalender med 10 olika översiktsmöjligheter, statistik som du själv ställer in, inlagda tävlingar, diskusionstrådar i en uppsjö ämnen, gästbok, bildfunktioner, kontroll av sin startsida, spara uppmätta rundor, bygga scheman som man kan dela med sig, spara utrustning med fakta och rescensioner, styrketräningsfunktioner, o s v.

Det blir för knöligt att rabbla allt gå in och kolla själv: FUNBEAT

 

Kommentarer
Postat av: ultraschmultra

Kan. Bara. Hålla. Med.



Och då glömde du ändå uppladdning av träningspass direkt från Garmin :-)

2008-10-18 @ 12:24:36
URL: http://gullfot.blogspot.com
Postat av: funrun

jag som är en hängiven användare av jogg kan ju bara kontra med att en av deras ledord är ju enkelheten, och för mig som tycker funbeat-träningsdelen är ett jytter så är jogg bättre. Forumet hänger jag dock gärna på!

2008-10-18 @ 16:27:57
URL: http://markatta.com/mary/funrun/
Postat av: medeldist

Jag vet inte jag, tycker forumet håller alldeles för låg nivå för en seriöst tränande löpare, kanske funkar bra som chattrum el liknandne för motionärer, men att diskutera om det är 70 eller 80 minuter man ska "springa" en mil på för att det ska räknas är inte direkt det som tilltalar mig. Nä, på puls är det lite djupare diskussioner, och vill man verkligen lära sig nåt, och då menar jag från några av världens bästa tränare, ska man läsa trådarna på letsrun.com.

2008-10-21 @ 08:02:21
URL: http://medeldist.wordpress.com
Postat av: jumper

Klok som jag är använder jag mig av båda. "Jumper" på jogg och "Jumper T" på funbeat. När man inte tränar fyra pass om dan går det snabbt att skriva på två ställen och träningsdagböckerna kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. Jag tycker att kartritarfunktionen är bättre på jogg.se

2008-10-21 @ 16:01:37
URL: http://snitsaren.wordpress.com/
Postat av: n'batha

Jumper: Du vet att Olle har uppdaterat kartritar funktionen på Funbeat va? Den är idag bättre än jogg's.

2008-10-21 @ 16:21:11
URL: http://dumbas.blogg.se/
Postat av: jumper

Nja, bättre och bättre? Det fina med joggs kartritarfunktion är att man lipper flytta kartan eftersom den rör sig lika långt och i motsatt riktning som det sista mätsteget. Ofta behöver man inte ens röra musen mellan klickarna. Enkelhet och snabbhet är viktigt för mig som saknar satellitklocka. Men kanske finns det annat som uppväger. Jag får testa vidare.

2008-10-21 @ 22:38:01
URL: http://snitsaren.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0