Il presidente

Ska vi ta det där med presidenter och jogging? Det sägs att presidenter generellt joggar. Det är en myt som hålls i liv med CIA och andra lömska organisationers medvetna PR mall som bas. Vi tar det från början.

Tidigaste exemplet på en joggande president på bild är Jimmy Carter. Man ser på hans fåraktiga min och naturliga pronationslöpsteg att han faktisk är en löpare. Ok. Creed till honom.



Sedan finns det en lång rad med berättelser om att Ronald Reagan joggade regelbundet. En lögn så grov att den drev Nancy att finna tröst och sanning utanför vita huset.



Sedan har vi de omtalade bilderna från tv när Clinton joggar. Att det är frågan om en stand-in tycker jag är självklart. Här ett bevis i form av en bild när Bill själv svalt myten och faktiskt prövar att springa några hundra meter. Ja, ni ser ju själva.



Då har vi tillslut den sista av myterna kring löparpresidenterna, George Bush den yngre. Att han försökte verka yngre än pappsen var ju uppenbart men ärligt talat, borde han inte ha satsat på vattengympa eller motorsport istället? Notera det naturliga pungbråcklöpsteget.



Nej, mina vänner. Cool president med snyggt löpsteg, det finner man i Frankrike. Sarkozy skäms inte för sig. Passa gärna på att se honom springa förbi, om ni är i Paris, med en påse Freedom fries i näven!



G'natt!
 

Kommentarer
Postat av: OlleOlle

2008-11-10 @ 21:54:33
Postat av: mialena

Dubya har numrerade livvakter med sig för att kunna känna igen dem, eller...? ;)



Sarko ser ju t o m ut att ha pulsband minsann, sådärja!

2008-11-10 @ 23:38:21
URL: http://mialena.blogspot.com
Postat av: n'batha

Man undrar om de fick numrera dem så att han slapp lära sig namnen?

2008-11-11 @ 13:02:23
URL: http://dumbas.blogg.se/
Postat av: Karin

:-D Tack, jag skrattar fortfarande

2008-11-11 @ 23:22:32
URL: http://barnmorskan.blogspot.com
Postat av: medeldist

Ska bli intressant att se om Obama springer. Med kenyanska gener är han vara den president som borde ha förutsättningar för bra tider.

2008-11-12 @ 09:38:09
URL: http://medeldist.wordpress.com
Postat av: NiklasN

Visst lufsar Bill fram i ett par Asics? Och Jimmy C i ett par Adidas... how very unamerican, an unpatriotic act indeed. Lite oklart vad Dublya har på fossingarna, men det är inga Saucony Grid iaf.



Skönt att se Dublya i lite löpskolning, visst är det tågång han håller på med? Rak i ryggen och höga knän :-)

2008-11-12 @ 15:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0