Helgen i korthet och synnerhet

På fredagen var L och A på studiebesök hos far. Under kontorets fredagsvin lyckades de bygga om ett område i stockholm i vår skissmodell på ett mycket intressant sätt. Pojkarna fick Festis och russin, pappa fick 0,5 glas vin och mycket god hårdost av get. Vi åkte hem och åt korv med Bamse som sällskap medan brodern M såg Monster trucks i globen med mor. Far somnade tidigt.

Lördagen innebar inhandlande och förberedande av middag då Funbeat Olle och hans Anna kom på middag. Förrätt var champagne med sesamsticks och tapenad. Varmrätt ryggbiff med rostade rotsaker, örtagårdssås och avokadosallad. Efterrätt citronkaka med grädde till kaffet. En mycket trevlig kväll som innebar massor av löparsnack!!!

På söndagen firades det farsdag med sovmorgon, storfrukost och kramar. Sedan rev jag lite byggnationer i björkhagen och skulle springa ett långpass hem. Långpasset blev hela 8 km då magen inte gillade upplägget. Hem med tunnelbanan från gamlastan och sedan middag med familjen. På kvällen såg vi Ironman. Den rekomenderas inte.

That's about it.
 

Kommentarer
Postat av: Olle

Sannerligen trevligt! Men det fanns utrymme för ännu mera löparsnack :D

2008-11-10 @ 10:53:04
Postat av: mialena

You've got mail (på funbeat)!



Vet inte om nya Bond är att rekommendera heller faktiskt...

2008-11-10 @ 14:51:23
URL: http://mialena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0