Björnen

När björnen baloo dyker upp ur en brinnande buske brevid sängen och berättar hemligheten med hur man kan höra hur färger smakar, då är det inget tecken på att febern är på väg ner.



Andra bloggar om: ,
 

Kommentarer
Postat av: funrun

feberdrömmar is the shit!

2008-02-20 @ 11:04:47
URL: http://markatta.com/mary/funrun
Postat av: Fisken

Hu?
Är detta inte ett normaltillstånd?
Hur förklarar man annars den episod av "outsiders" som jag kämpade mig igenom på kanal5 häromdagen?
Det handlade t e x om en kille och en tjej som var ihop. Hon var 15 år yngre än han men det var det minst konstiga med detta! Hon var manhaftig OCH lesbisk OCH tokkär i honom, men ville INTE ligga med honom "för det skulle kännas konstigt då jag är lesbisk". Mest förvirrad vart jag av de två kvinnorna som skulle gifta sig men som INTE var lesbiska! En av kvinnorna var nämligen transsexuell och därmed man...MEN hade skitit i att faktiskt byta kön eller ta hormoner!!! (De har alltså hittat ett enormt kryphål då de får gifta sig som man och kvinna utan att faktiskt rent fysiskt vara det)
Va? Hur?
Jag skiter i vilket kön folk dras till och jag tycker att alla får göra som de känner sig bekväma med, men kan man vara lesbisk och leva ett hetrosexuellt liv och är man hetrosexuell om man lever i ett lesbiskt förhållande?

2008-02-20 @ 12:02:46
Postat av: Jane

Hahaha! :) Lite roligt måste det väl ändå vara?! :) Krya på dig!!

2008-02-20 @ 12:22:02
URL: http://felicitastraining.blogspot.com
Postat av: Josse

Ha ha ha, man saknar ju nästan lite feber då man läser det där - möjligheten att ha hallucinationer och vanföreställningar utan att få diagnosen schizofren! Mitt "bästa" feberminne är utan tvekan den gången jag gick och slog mamma med min kudde och sedan satte mig och grinade bredvid soffan. I sömnen. Det var tider det..... ;)

2008-02-21 @ 08:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0