BRÖDET
5 dl vetemjöl
3 dl rågsikt
2 dl grahamsmjöl
1 dl vetekli
1/2 dl vetegroddar
2 1/2 dl rågkross
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat
1 dl solrosfrön
1 l lättfil
2 dl brödsirap
Ugn 175
Blanda samtliga torra ingredienser.
Sedan lättfil.
Sedan brödsirap.
Häll smeten som är sockerkakslik i konsistensen i 2 avlånga brödformar.
Grädda 100 minuter längs ned i ugnen.
3 dl rågsikt
2 dl grahamsmjöl
1 dl vetekli
1/2 dl vetegroddar
2 1/2 dl rågkross
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat
1 dl solrosfrön
1 l lättfil
2 dl brödsirap
Ugn 175
Blanda samtliga torra ingredienser.
Sedan lättfil.
Sedan brödsirap.
Häll smeten som är sockerkakslik i konsistensen i 2 avlånga brödformar.
Grädda 100 minuter längs ned i ugnen.
Kommentarer
Trackback